Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

SHOTOKAN KARATE INTERNATIONAL FEDERATION (SKIF)


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία “Shotokan Karate International Federation” ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1978 από τον Soke Ηirokazou Kanazawa 10 dan σήμερα μετά την αποχώρηση του από την JKA (Japan Karate Association) μέσα στην οποία ο ρόλος του ήταν καταλυτικός ως Σύμβουλου και Γενικού Διευθυντής των εξωτερικών υποθέσεων της JKA.


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία SKIF αριθμεί πάνω από 130 κράτη στο δυναμικό της εκ των οποίων και την Ελλάδα η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες σε αγωνιστικό επίπεδο με τους αθλητές της να έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο. H Ελληνική Ομοσπονδία Shotokan Karate (SKIF GREECE) οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SKIF το έτος 2009 ύστερα από την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας SKIF.Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την εκτίμηση και παραδοχή της χώρας μας στο Παγκόσμιο επίπεδο Καράτε του Shotokan και μαρτυράει την σωστή ηγεσία που την εκπροσωπεί.


Το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΙΛΙΣΙΩΝ» ανήκει στην Παγκόσμια και Ελληνική Ομοσπονδία SHOTOKAN και είναι ενεργό μέλος από το έτος ίδρυσης του(2005) και κυριότερα ανήκει στην φιλοσοφία του Shotokan Karate-do :
ΗΘΟΣ-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ-ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ-ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.


Αυτές είναι οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται η Παγκόσμια και Ελληνική Ομοσπονδία SKIF και αυτές τις αρχές ακολουθούμε πιστά όλα τα μέλη της.

 

Επίσης ο σύλλογός μας είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

elok logo skif hellas skif int

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ